Az előző két blogbejegyzésemben (1. A kétféle „én”: a self és az egó,  2. 4 tévhit a Felső Éneddel kapcsolatban) tisztáztuk, hogy Te valójában a Szellemed, a Felső Éned vagy. Szellemi természetű létező. Ez az első spirituális alapelv. Minden önvizsgálat és önismereti munka, minden energetikai és információs tisztítás, oldás arra irányul, hogy – a személyiséged felesleges, félelemből táplált rétegeitől megszabadulva – valóban a MAGod, a Felső Éned irányítsa lépteid, cselekedeteid és szavaid, itt, a földi síkon.

Lássuk, milyen jelek utalhatnak arra, hogy Te már ebben a folyamatban vagy. Más szóval, tekintsük át, hogy mi minden változhat meg akkor, ha tisztán veszed a tudati jelet, amit a Szellemed inspiráció formájában Neked küld.

Nagyon tömören összefoglalva: minél jobban rá vagy hangolódva a Felső Énedre, annál biztosabban és könnyedebben járod a saját, MAGadnak elrendelt utadat. Ez az út pedig – a nehézségek ellenére is – egyértelmű és könnyű. Ez ugyanis a Te áramlatod. A Te flow-d. Itt minden a megfelelő időben történik, minden egybevág. Megtapasztalod, hogy az egész Univerzum Érted van, a Te küldetésedet támogatja.

Mit szólnál ahhoz, ha így zajlana az Életed? Az alábbiakban részletesebben is megmutatom, hogy mennyi áldásos hatása van annak, ha a Felső Énedre bízod az irányítást! Így lesz alapod megfontolni, hogy miért érdemes belevágni ebbe a munkába.

1. Feladod az áldozatszerepet.

Az első jelek egyike, hogy Életed egyre több területén abbahagyod mások hibáztatását. Ennek a másik fele az, hogy egyre inkább felelősséget vállasz MAGadért. Elismered, hogy az Életedet, úgy, ahogy éppen van, Te teremtetted. Ez a teremtés lehetett anyi, hogy passzívan hagytad, hogy mások ilyenné alakítsák az Életedet Számodra, vagy létrehozhattad a jelenlegi helyzetet a saját aktivitásoddal, a tetteiddel és szavaiddal is. Ez mind a bel-, mind a külvilágodra vonatkozik: arra, ahogyan érzed MAGad és arra is, amid van és akikkel körül vagy véve. A Te világodnak te vagy a közepe, a Te bir-odalmadat Te bir-toklod, a Te or-szágodban (< ómagyar uru-szág) Te ur-alkodsz, a Te tel-keden Te ter-emtesz. (Ezekről a nyelvi összefüggésekről majd később írok.)

2. Élettelibbnek, könnyedebbnek érzed MAGad.

Talán hosszú ideje újra élettelinek érzed MAGad. Motivált vagy, tele ötletekkel, inspirációval. Ez azért lehet így, mert végre hálával és boldogan elfogadod Igaz MAGad. Az is lehet, hogy a hosszabb ideje fennálló rossz fizikai állapotod is felszámolódik. Azon kaphatod MAGad, hogy egészségesebben étkezel, és többet mozogsz. És az is lehet, hogy más emberekhez kezdesz vonzódni, mint eddig. Igen, lehet, hogy lecserélődik a baráti társaságod vagy a klientúrád egy része.

3. Hálával teli a szíved.

Észreveszed, hogy naponta többször rácsodálkozol az Élet gazdagságára. Minden apróságért hála tölt el, és ajándéknak éled meg mindazt, amid van. A szókincsed egyik leggyakrabban használt eleme lesz a „Köszönöm.”

4. Lelkesen töltöd a napjaidat.

A szürke hétköznapjaidat ragyogó, életteli napok váltják fel. A kedved nem függ az időjárástól. Ha esik, ha fúj, ha kánikula vagy, Te tele vagy lelkesedéssel. Megállíthatatlannak érzed MAGad.

5. A terveid sokkal könnyedebben és gyorsabban haladnak a megvalósulás útján.

Azt veszed észre, hogy a dolgaid könnyedén alakulnak. Fürgén veszed az Univerzum, a Felső Éned jelzéseit, ha korrekcióra van szükség az úton. Gyorsan igazítasz a vitorláidon, és az Életed hajója vidáman és fürgén szeli a hullámokat. A folyamatok a megfelelő helyen és időben, erőlködés- és stresszmentesen zajlanak. A láthatatlan fogaskerekek egymásba illeszkednek, és az Életed gördülékenyen halad előre, a végső cél felé.

6. Elégedett vagy MAGaddal.

Észreveszed, hogy már nem szidod MAGad, már nem elégedetlenkedsz MAGaddal – legalábbis jóval kevesebbet. Egyre elégedettebb vagy MAGaddal, egyre jobban elfogadod és szereted MAGad, annak, aki vagy, úgy, ahogy éppen vagy. Tudod, hogy a váltotaztatás joga nálad van.

És mivel egyre biztosabb vagy MAGadban, egyre MAGabiztosabb vagy. Ahogy egyre jobban tisztában vagy MAGaddal, azaz egyre jobban ért-ed MAGad, a helyére kerül az ön-ért-ékelésed, az ön-becs-ülésed.

Ez hatással van a karrieredre. Egyre pontosabban meg tudod fogalmazni, hogy milyen mérce szerint szeretnéd végezni a szolgálatodat: azaz kiknek, mit, hol, mikor és mennyiért dolgozol.

7. Integritásban vagy.

Minden, amit gondolsz, és amit cselekszel: mondasz vagy teszel, harmóniában van Igaz MAGaddal. Ezért Te MAGad is harmonikus, kiegyensúlyozott vagy. Ezt úgy is mondhatjuk, hogy hiteles, integráns embernek tartanak. Mások is érzékelik a belső erődet, és ez tiszteletet ébreszt bennük irántad.

8. Képes vagy az érzelmeid felismerésére és kezelésére.

Egyre nyugodtabban kezeled a diszharmonikus (negatív) érzelmi állapotaidat. Tudod, hogy ezek mindössze a tudatod, a Szellemed jelzései arról, hogy azokban a szituációkban, ahol a legcsekélyebb rossz érzésed van, akad még fényesítenivaló.

Ezért tudatosan rá mersz tekinteni ezekre a félelem-alapú érzelmekre, és mögéjük mersz nézni. Tudod, hogy kezelhetőek, hogy a javadat szolgálják és miután megtették, amire valók – azaz felhívták a figyelmedet valami javítandóra – már tovább is állnak.

És ugyanígy viszonyulsz mások érzelmeihez. Együttérzés helyett megértés és elfogadás születik benned.

9. Többé nincs szükséged arra, hogy másoktól mindenáron figyelmet szerezz.

Végigjártad az energiaszerzés három fokozatát.

  1. Tudod, hogyan lehet játszmázással energiához: szeretethez, figyelemhez jutni. Mostanra beláttad, hogy ezzel a módszerrel mindig lesz valaki, aki veszít. Ezért felhagytál vele.
  2. Azt is ismered, hogy milyen a külvilágból – és nem a másik embertől – energiához jutni. Jársz olyan helyekre olyan társaságokba, és végzel olyan tevékenységeket, amelyek feltöltenek. Így energetikai szempontból senki nem károsodik. Az Univerzum végtelen energiájából merítesz. Itt már minden fél nyertes, az energiák összeadódnak.
  3. És végül megértél a harmadik módszerre. Arra, hogy energiát adj akkor is, amikor Neked is kevés van. Ezt pedig csak egyetlen módon teheted meg: ha az Univerzális Szeretethez, a Forráshoz kapcsolódsz, azaz, ha a SZELLEMre, a Szellemedre, a Felső Énedre vagy ráhangolódva. Ez a szinergikus együttműködés szintje, ahol a sok egyéni aktus ereje nem összeadódik, hanem megsokszorozódik.

10. Megérted, mit jelent az, hogy Szeresd felebarátodat, mint saját MAGadat.

Egyre jobban megérted, hogy a szeretet nem érzés, hanem tudatállapot, létállapot, létforma. Életvitel, életfilozófia. A szeretet az, amikor el bírod fogadni, ha valaki elutasít. Ehhez az szükséges, hogy túl legyél a szégyentől és a magánytól való félelmeiden. És az, hogy tudd, ki VAGY Te. Akkor megingathatatlan leszel. És akkor is továbbmész a saját utadon, ha a másik ember nem tart veled, vagy kifogásolja, hogy merre mész.

Így értelmessé válik Jézus 2000 éves parancsa. ÚGY szeresd felebarátodat, ahogy MAGadat szereted. Azaz ÚGY fogadd el felebarátodat, ahogy MAGadat elfogadod. Mostanra megértetted, hogy ha MAGadat nem szereted, nem fogadod el, akkor a másik iránti szeretet és elfogadás csak illúzió. Nagy eséllyel függőség.

11. Hagyod, hogy a szívedbe érkező tiszta tudati jel vezessen.

Egyre pontosabban meg tudod különböztetni a tudati jelzést az egód hangjától, és egyre inkább ráhagyatkozol a szívedre, a szívedbe érkező tiszta tudati jelzésre, amit a Felső Éned küld neked. Átadod MAGad a vezettetésnek, az inspirációnak, a megérzéseidnek.

Az Életed egyszerűvé válik. Minden döntést jó érzésből hozol meg, akkor is, ha rövidtávon ez nem látszik jó ötletnek. Így a következő lépés mindig egyértelmű Számodra az utadon.

12. Nincs benned félelem többé – vagy ha van, azt felismered és kezeled.

Mivel folyamatosan rá vagy hangolódva a Felső Éned inspirációjára, mindig pontosan érzékeled, ha rossz érzés, félelem van benned. Pontosan tudod, hogy ez nem a Felső Énedtől való, hanem az egód jelez. Ilyenkor meg tudsz állni, megfigyeled a helyzetet, és kezeled. Csak jó érzéssel lépsz tovább.

13. Folyamatosan tisztítod MAGad.

Mivel tudod, hogy az érzéseid segítenek, hogy a tudati jelzést, a Felső Éned inspirációját követni tudd, folyamatosan figyeled MAGad. A diszharmonikus energiákat folyamatosan tisztítod a testedből és a lelkedből, ha könnyedén haladhass az utadon.

14. Az egódat fokozatosan lebontod MAGadról.

ÖnMAGad folyamatos tisztításának egyenes következménye, hogy lépésről lépésre felszámolod az egód. Ez azt jelenti, hogy a túlélő üzemmódról átélsz a megélő üzemmódra. Már nem a régről cipelt félelmeid rángatnak dróton, hanem a tudati jelzést követed, azaz a MAGodból élsz.

15. Már nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad.

MAGabiztos vagy, mert ismered MAGad. Félelemből való szabálykövetés helyett megalkotod a saját MAGad szabályait. Tudod, milyen szabályt miért tartasz be. Szilárd értékrended és stabil belső tartásod van. Ezért egyre kevésbé érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad és Te utadról. A kritikát mindenesetre nyitottan fogadod, mert annyira erős vagy. Rá bírsz nézni, hátha mégis van benne valami. Hajlandó vagy akár változtatni is. Ha pedig úgy érzed, hogy Te oké vagy, és változtatásra nincs szükség, akkor képes vagy távolodni a másik féltől. Mész tovább, mert neked arrafelé van dolgod.

16. Tiszteletteljesen és szilárdan képviseled a saját igazságodat.

Fokozatosan leteszed a manipuláció mindkét eszközét: abbahagyod a hisztit és a megalkuvást is. Nem válsz többé sem agresszorrá, sem áldozattá. Stabil vagy, MAGAbiztosan képviseled a saját igazságodat, ugyanakkor képes vagy nyitottan és érdeklődően viszonyulni a másik félhez.

17. Szeretetteljes és kedves vagy.

Ahogy MAGadat táplálod elfogadó szeretettel, úgy fordulsz mások felé. Alapvető attitűdöd a szeretetteljes kedvesség. Ehhez megvan benned a kellő nyitottság és bátorság.

18. A kapcsolataid mélyek és egészségesek.

Mivel önMAGaddal jó kapcsolatot ápolsz, fokozatosan leválnak rólad azok az emberek, akik nem tudnak már hozzád kapcsolódni, ahogy egyre magasabb frekvenciákon rezegsz. Így lépésről lépésre megtisztulnak az emberi kapcsolataid is.

19. Elhagyod a mestereidet.

Azt, hogy mi a jó Neked, csak Te tudhatod. A szíved hangját követve fokozatosan rájössz, hogy nincs szükséged egy mesterre vagy gurura, aki megmondja Neked, hogy mit tegyél.

20. Tudatosul Benned, hogy célod, küldetésed, feladatod, hivatásod van a Földön.

Egyre biztosabban érzed, hogy okkal és céllal vagy a Földön. Ahogy fokozatosan visszakerülsz a saját áramlatodba, a saját Utadra, a Felső Éned sugallatát követve rátalálsz a hivatásodra. Arra, amire meghívott a SZELLEM. Ez a Te szemszögedből nézve a küldetésed, a sorsfeladatod, a vállalásod. Ezt nevezik életpályának, életúrnak, karriernek is.

A feladatod nem más, mint a MAGaddal hozott értékek kidolgozása, és a világnak való átadása. Ez a szolgálat, amit a SZELLEM FényMunkásaként végzel a SZELLEM vállalkozásában.

21. Mindent és mindenkit bevonzasz, amire és akire szükséged van.

Mivel egyre inkább a MAGad útját járod, és egyértelműbben felvállalod, hogy Te – bármivel is foglalkozol – a SZELLEM vállalkozásában dolgozol, a Felső Éned mindent időben a rendelkezésedre bocsát. Egyre jobban megtanulsz bízni abban, hogy legyen szó erőforrásokról, ötletekről, támogatásról: a kellő pillanatban minden összeáll.

22. Életed minden területén jóllétet és bőséget tapasztalsz.

Felfedezed, hogy az Univerzum bőségesen megfizeti a SZELLEM számára végzett szolgálatodat. Több pénz áramlik be Hozzád, ajándékokat kapsz, remek lehetőségek nyílnak meg előtted. Életszínvonalad emelkedik, és életed egyre inkább kedvedre valóvá válik.

23. Megtapasztalod, hogy egy vagy minden Élettel.

Észreveszed, hogy ezernyi szállal kötődsz minden Élethez. Ráérzel, hogy minden élő – és minden élettelen – egy és ugyanazon energia megnyilvánulása.

Te hány jelet ismersz fel a saját Életedben?

Minél többet, annál jobb! Ha még többet szeretnél, akkor hatékonyabban szükséges tisztítanod MAGad, hogy tisztábban vedd a Felső Éned jelzéseit, és hogy megszabadulj a félelmeidtől.

Érdekel, hogyan? Akkor tarts velem, szívesen megmutatom az általam alkalmazott módszereket!

KÉRD a HANGOLÓDJ RÁ A FELSŐ ÉNEDRE!
című előadás felvételét!


>> Kérem a felvételt!<<