spirrac teka k

SpirRac Téka

A SpirRac Téka egy olyan folyamatosan bővülő tudástár, ami élni segít.

Itt találhatod meg a Spiritualitásról racionálisan foglalkozások archívumát: az emberi Élet és Lélek működését megvilágító előadások felvételeit, tele olyan örökérvényű és hasznos ismeretekkel és gyakorlatokkal, amelyek segítenek:

  • megérteni és átalakítani az életedet,

  • kihívásokká formálni a problémáidat,
  • új szintre emelni a kapcsolataidat,
  • rátalálni a küldetésedre és kibontakoztatni önMAGad.

Dr. Németh Renáta vagyok,

az SRA képesített Spirituális Választechnika instruktora, spirituális szemléletű tanácsadó magán-, üzleti és ingatlanügyekben. A nevemben a dr. rövidítés az akadémiai karrieremre utal (bölcsész tanár, nyelvész PhD, egyetemi oktató), aminek azért fordítottam hátat, hogy végre arról taníthassak, ami a legjobban érdekel.

A SpirRac előadásokat azzal a céllal indítottam, hogy az emberi Élet lényeges témáiban eligazodjunk, a visszajelzéseitek pedig meggyőztek arról, hogy nagy igény van spirituális szemléletű, mégis logikus, érthető magyarázatokra és iránymutatásokra olyan témákban, mint

  • az önismeret, az önfelfedezés, az önszabotázs, az önértékelés,
  • a tudatos teremtés, a tudatszintemelés, az életközepi válság, az örökölt családi mintáink,
  • a kihívásaink, a testünk, a kapcsolataink életünkben betöltött szerepe és így tovább.
renata inga

Mostanra egy jelentős tudásanyag állt össze, és egy felemelő közösség épült a SpirRac köré.

Bármikor bekapcsolódhatsz, részt vehetsz az aktuális díjmentes és nyitott előadáson, követheted Facebook oldalunkat inspiráló tartalmakért, és tagja lehetsz a Facebook csoportunkban tömörülő támogató közösségnek is. Ha pedig lemaradtál valamelyik korábbi,  Számodra érdekes foglalkozásról, vagy részt vettél rajta, de szeretnéd alaposabban feldolgozni vagy épp megajándékozni vele valakit, itt megteheted.

Nézz körül, és használd az anyagokat önMAGad és mindannyiunk legfőbb javára!

Az eddig áttekintett témák:

Szeretet – Miért hiányzik és honnan kaphatsz? (2022. június)

Ha a lelked nem kapja meg, amire szüksége van: erőtlen – nem képes irányítani az életed. Ha a szíved zárva, nem tudja jelezni neked a helyes irányt. Ahhoz, hogy felfedezhesd az igazi önMAGadat, meg kell nyitnod magad minden szeretet-típusra!Ha szeretnéd megtudni, hogy életünk során
– hogyan tanuljuk meg adni és befogadni a szeretet különböző formáit
– hogy mi történik a lelkünkben, ha valaki nem vagy nem jól szeretett minket
– hogy mit jelent jól szeretni másokat és magunkat egyaránt
– hogy hogyan adhatjuk meg magunknak, ami hiányzik
– hogyan gyógyíthatjuk meg, ami megsérült és
– hogyan nyithatjuk meg, ami bezárult – akkor ez az előadás Neked szól!

Szeretet

Bőségben a birodalmamban (2022. május)

Ezen a foglalkozáson megtanulhatod hogyan lehet meg mindened, ami hozzád méltó. Megmutatom hogyan függ össze az, akinek gondolod magad azzal, amid van. Megfigyelheted milyen életszínvonal volt számodra eddig a normális, és megemelheted a mércét. Megtanítom milyen gyakorlatokkal és szemlélettel alakíthatod ki a magadban a bőségtudatot, ami segít megteremteni a külső gazdagságodat is.

boseg a birodalmamban

Tudatszintemelés önmunkával – avagy „Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra!” (2022. április)

Ezen a foglalkozáson megértheted hogyan teremted meg újra meg újra a nehézségeidet, miért akadsz el ugyanott minden tudásod és igyekezeted ellenére, és megtanulhatod, hogyan vess véget ennek azáltal, hogy feldolgozod a viselkedésedet motiváló negatív érzelmeket, s megemeled a tudatszintedet. Megismerkedünk a különböző tudattérképekkel, érzelmi létrákkal, és megtanuljuk alkalmazni őket. Mindazokat az információkat, amit a tudatodról, a lelkedről és az elmédről szereztél a pszichológiától kezdve a jógán át a kvantumfizikáig ebben az előadásban összerendezzük, és a problémáid megoldásának szolgálatába állítjuk.

SpirRac tudatszintek

Amit megismersz, azt megszereted: Fedezd fel önMAGad! (2022. március)

Ezen a foglalkozáson megértheted, hogy hogyan tudod kiteljesíteni önMAGad és elvégezni a szolgálatodat fizikai testben tapasztaló szellemi lényként. Megmutatom, mi a szerepe a szellem-lélek-test hármasságának, mi a különbség az énismeret és az önismeret között, hogyan tud becsapni a szemünk, a fülünk, és hogy milyen tehetetlen sokszor a logikánk. Végül pedig kipróbálhatod azt is, hogyan tudod az érzéseidre koncentrálva felfedezni, megérteni, elfogadni azaz megszeretni, és ha úgy akarod, megváltoztatni magadat.

Onfelfedezes

Az alacsony önértékelés rejtelmei, avagy hogyan alakítsuk át a megsemmisítést? (2021. november)

Ezen a foglalkozáson megtanulhatod, hogyan alakítsd át a szemléleted, hogy összehasonlítás, méricskélés, megfelelés vagy lázadás helyett egyszerűen kibontakoztathasd magad, megéld a személyes teljességed, stabilizáld az Istenkapcsolatodat, anyagi biztonságot teremts, és rálelj a küldetésedre. Megmutatom, hogy az alacsony önértékelés, hogyan következik szükségszerűen a győztes-vesztes paradigmából, hogyan alakul ki és érint – változatos álarcokban – szinte mindannyiunkat, és azt is elmondom, milyen lépéseket tehetsz az önismereten alapuló stabil önbizalom és MAGabiztosság irányába.

alacsony onertekeles spirrac

A gyermekek szerepe a szüleik életében (2021. augusztus)

Ezen a foglalkozáson megtanulhatod, hogy szüleid gyermekeként hogyan tudod meggyógyítani, újra felnevelni MAGad, hogy valóban azzá válhass, amiért ide jöttél, tovább megmutatom azt is, szülőként mit tehetsz azért, hogy a gyermekednek felnőttkorára kisebb legyen a kapott „csomagja”. A spirituális paradigma keretei között megértheted, hogyan és miért választjuk a szüleinket, mi a szerepük az életünkben, és hogyan választanak minket a mi gyermekeink, miben kell őket segítenünk, és mit tanulhatunk tőlük.

gyerekek szerepe

Mi az igazi gondom? – A problémáink értünk vannak (2021. május)

Ezen a foglalkozáson megmutatom, hogyan válhatsz a gondjaid elszenvedőjéből életed tudatos alakítójává. Megmutatom, hogy a problémáid milyen típusokba sorolhatók, miért ismétlődnek újabb és újabb formákban, hogyan szolgálják a fejlődésedet, és hogyan teremthetsz belőlük értéket. Megtanulhatod, hogyan áss le a felszíni problémáid mélyére, hogy megértsd a bennük rejlő kihívásokat, és végre valódi megoldásokat találj.

igazi gondod

Megrekedt az Életem… – Az életközepi válságban rejlő kincs (2021. február)

Ezen a foglalkozáson megmutatom, hogyan dolgozz – életkorodtól függetlenül – az életed válságaival, elakadásaival olyan módon, hogy az a kiteljesedés, az önmegvalósítás felé segítsen tovább. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, hogy nem halad az Életed, ha tehetetlenséget élsz meg, ha anyagi és kapcsolati gondjaid vannak, akkor most megismerheted ennek a válságnak a belső szerkezetét, rendeltetését, és megértheted, hogyan jutottál idáig, hogy sokkal hatékonyabban tudj megoldást találni a helyzetedre.

eletkozepi valsag

Önvizsgálat a tudatos teremtésben (2020. november)

Ezen a foglalkozáson megmutatom, miért elengedhetetlen az önismeret a tudatos teremtéshez, a vonzás törvényének célzott alkalmazásához. Megértheted, hogy a tudatalattidban rejlő tapasztalatok, sérülések és rossz érzések hogyan állják útját a tudatos vágyaidnak, és megtanulod szétválogatni a belső igényeidet, mindattól amiről csak hiszed, hogy akarod. Végül mutatok néhány igazán hatékony önmegismerési technikát, amelyek segítségével azzá válhatsz, aki valójában vagy – maszkok, álcák, túlélő üzemmódok nélkül -, hogy végre olyan körülményeket teremthess, amik igazi önMAGadhoz méltók.

onvizsgalat

Megbocsátok, mert szeretem MAGam (2020. szeptember)

Ezen a foglalkozáson a megbocsátással, az elengedéssel kapcsolatos tévhitekről és a megbocsátás valódi spirituális értelméről tanulhatsz. A haragunkat, dühünket, neheztelésünket elnyomni egészségtelen, kiélni nem szerencsés, elengedni pedig nem olyan egyszerű. Megmutatom, hogyan dolgozhatsz ezekkel a nehéz érzésekkel úgy, hogy a gyógyulásodat, a fejlődésedet szolgálják, és valódi megoldásokra, igazi harmóniára találhass.

megbocsatok

A tudatos teremtés demisztifikálása (2020. április)

Ezen a foglalkozáson megértheted, hogyan teremted a saját valóságodat és hogyan tudod megváltoztatni a teremtésedet – azaz hogyan veheted a kezedbe az életed irányítását. A magyar nyelv szavaiban rejlő bölcsesség és a különböző teremtés-modellek nyomán tisztázzuk, hogy a gyakorlatban mikor, miért és hogyan működik vagy épp nem működik a spirituális és ezoterikus körökben oly népszerű „teremtés,” „vonzás”, „manifesztáció”. Megismered a tudatos teremtés 7 lépését, és megtanulod észrevenni, melyik lépésnél akadtál el, s mit tehetsz a továbbhaladásért.

tudatos teremtes

Hangolódj rá a Felső Énedre! (2020. február)

Ezen a foglalkozáson egy kicsit lehalkítjuk a tudatos elménket, felülemelkedünk a hétköznapi szerepeinken, és megismerkedünk önMAGunkkal mint spirituális természetű létezővel. Elmondom, milyen választ ad a spirituális paradigma a Ki vagyok én? kérdésre, rendet teszek a fogalmak között, és megmutatom, hogyan hangolódhatsz rá nagyon egyszerűen a Felső Énedre. Légzéstechnikákkal, földelő technikákkal a gyakorlatban is megtapasztalhatod a Felső Én-es kapcsolatot, és arra is kapsz útmutatást, hogyan illeszd be a spirituális szemléletmódot a hétköznapjaidba.

Hangolódj rá a Felső Énedre!

Melyik téma érdekel?

Itt rendeld meg az előadás felvételét!

Iratkozz fel az értesítőmre, hogy ne maradj le a friss cikkeimről és a sokszor ingyenes fejlődési lehetőségekről!

Ha kérdésed merül fel, keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

+36204487958