Köszönöm, hogy megnézted az önmegvalósítás akadályairól szóló előadásomat!

Remélem, hogy számos előremozdító gondolattal gazdagodtál. Útravalóul készültem Számodra 2 különleges csomaggal.

Az igaz önvalónk felé vezető út teljesen egyéni és izgalmas, ugyanakkor sokszor fáradtságos is, miközben számos kérdésed merülhet fel, és néha társak is jól jönnének.

A csomagokat úgy állítottam össze, hogy a Számodra legmegfelelőbb módon tudj haladni.

Mert haladni – így vagy úgy – szükséges. Az Élet ugyanis maga a változás.

Egyedül – MEGÉRTŐknek

A csomag tartalma:

 • 4 előadás a SpirRac Tékából (értéke: 7.960 Ft)

  • Az alacsony önértékelés rejtelmei – avagy hogyan alakítsd át a megsemmisítést?
  • Önvizsgálat a tudatos teremtésben
  • Amit megismersz, azt megszereted: Fedezd fel önMAGad!
  • Tudatszintemelés önmunkával
 • Sorselemzés (értéke 27.000 Ft):
  60 perces életfeladat, sorsforgatókönyv, kronobiológia elemzés, melyről felvételt készíthetsz, és egy életre szól.

 • Kupon az éppen induló SVT Alapkurzusra (értéke 20.000 Ft)

Összesen: 7.960 Ft
helyett

4.990 Ft

Együtt – CSINÁLÓKnak

A csomag tartalma:

 • 4 előadás a SpirRac Tékából (értéke: 7.960 Ft)

  • Az alacsony önértékelés rejtelmei – avagy hogyan alakítsd át a megsemmisítést?
  • Önvizsgálat a tudatos teremtésben
  • Amit megismersz, azt megszereted: Fedezd fel önMAGad!
  • Tudatszintemelés önmunkával
 • Sorselemzés (értéke: 27.000 Ft):
  60 perces életfeladat, sorsforgatókönyv, kronobiológia elemzés, melyről felvételt készíthetsz, és egy életre szól.

 • Kupon az éppen induló SVT Alapkurzusra (értéke 20.000 Ft)

Összesen: 54.960 Ft
helyett 

AJÁNDÉK

Vélemények

A SpirRac előadásokon mindig érthető, minden előképzettség nélkül is tanulságos, spiri maszlag nélküli információkat kapsz. Ha semmilyen szinten nem találkoztál a spiritualitással, akkor új ablakok, ajtók nyílnak meg. Mert ha tetszik, ha nem, a spirituális világ is körbevesz minket. Érdemes erről a témáról elfogultság mentesen és tisztán szerezni információkat, benyomásokat. Rencsi előadásai ezt megfejelve a magyar nyelv rejtelmeibe is bevezetnek, kapsz irodalmi ajánlásokat, és a hétköznapi saját példáit is megosztja veled úgy, hogy észre sem veszed és vége az előadásnak. És közben saját életedben is felismerhetsz hasznos dolgokat.

Schall Ágnes

Azoknak az embereknek ajánlom Renáta előadásait, akikben sok a megválaszolatlan kérdés önmagukkal és a környezetükkel szemben. Akik nyitottak az új nézőpontok kipróbálására, és szándékukban áll tenni önmagukért, nem másoktól várják a „csodát”. Számomra a legfontosabb, hogy hiteles és olyan széleskörű a műveltsége,tudása, amit kevés embernél tapasztaltam eddig. Engem minden tekintetben megerősített a tőle kapott tudás.

Éva

Kedves Renáta! Csodálatos volt az előadásod, nagyon sok hasznos infóval tanáccsal, rávilágítással! Külön meg kell említenem a meditációt, ami fantasztikus hatásos volt! Igyekszem követni jó kis útmutatásaidat, és ezek mentén teremteni, terelgetni az életem. A szóértelmezésből kiinduló gondolkodást külön imádom!!!

Lorelei

Mindenkinek ajánlom, aki most magányosnak érzi magát, hogy lássa nincs egyedül a problémájával és azzal a megnyugtató érzéssel lehet gazdagabb, hogy még semmi nincs veszve, hogy még pozitív irányban valtoztathat az életminőségén. Azoknak akik egyszerűen befogadók a témával kapcsolatban.

Kiss Virág

Renáta előadásai nem a hókusz-pókuszról szólnak. Letisztult, érthető kommunikációja könnyen elvezet bennünket a felismerésekhez és ha hajlandóak vagyunk magunkra időt szánni és cselekedni, akkor megkapjuk a várva-várt változást is az életünkbe. De azt is meg kell érteni, hogy ő „csak” egy mankó, járni nekünk kell megtanulni.

Gyuricskó Éva
A felvételek mindegyike segít közelebb jutni az igaz ÖNvalódhoz.

Az alacsony önértékelés rejtelmei – avagy hogyan alakítsd át a megsemmisítést? című előadásból megtanulhatod, hogyan alakítsd át a szemléleted, hogy összehasonlítás, méricskélés, megfelelés vagy lázadás helyett egyszerűen kibontakoztathasd MAGad, megéld a személyes teljességed, stabilizáld az istenkapcsolatodat, anyagi biztonságot teremts és rálelj a küldetésedre.

Az Önvizsgálat a tudatos teremtésben című előadásban megmutatom, hogy miért elengedhetetlen az önismeret a tudatos teremtéshez, a vonzás törvényének célzott alkalmazásához. Megértheted, hogy a tudattalanodban rejlő tapasztalatok, sérülések és rossz érzések hogyan állják útját a tudatos vágyaidnak, és megtanulhatod megkülönböztetni a valós belső igényeidet mindattól, amiről csak hiszed, hogy akarod.

Az Amit megismersz, azt megszereted: Fedezd fel önMAGad! című előadásból megértheted, hogy hogyan tudod kiteljesíteni önMAGad és elvégezni a szolgálatodat fizikai testben tapasztaló szellemi lényként.

Tudatszintemleés önmunkával című előadásban megmutatom Neked, hogy hogyan teremted meg újra meg újra a nehézségeidet, hogy miért akadsz el ugyanott minden tudásod és igyekezeted ellenére, és megtanulhatod, hogyan vess véget ennek azáltal, hogy feldolgozod a viselkedésedet motiváló negatív érzelmeket, és megemeled a tudatszintedet.

Az Együtt CSINÁLÓKnak csomag ajándékba jár, ha most jelentkezel az SVT Alapkurzusra.

Megértem, hogy vannak kérdéseid. Éppen ezért igyekeztem összegyűjteni mind az SVT-vel, mind az Alapkurzussal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, melyeket itt találsz:

SVT-vel kapcsolatos gyakori kérdések: https://svtonline.hu/svt-tudastar/

SVT Alapkurzussal kapcsolatos gyakori kérdések (keresd a Kérdésed van? szekciót az oldal alja felé): https://svtonline.hu/spiritualis-valaszterapia-alaptanfolyam-online/

Természetesen, ha ezen kívül is van kérdésed, fordulj hozzám bizalommal!

A sorselemzés egy 45 perces konzultáció, melynek során az általam összeállított diagnosztikai módszertan segítségével gyorsan és pontosan feltárom előtted azokat az alapvető információkat Rólad, amelyek segítségedre lehetnek az életutadon, hogy sikeres, boldog és önazonos életet élhess. A metodika tartalmaz életfeladat, sorsforgatókönyv és kronobiológia elemzést, melyek – tapasztalatom szerint – elképesztő módon megkönnyítik a megértést és a megoldást bármilyen élethelyzet vagy probléma esetén. A konzultációnkról felvételt készíthetsz, melyet aztán bármikor visszanézhetsz, amikor csak szükséged van rá.